نویسنده = %D8%B3%D8%A7%D8%B1%D8%A7 %D9%86%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C
تأثیر مصرف گوگرد بر روند تغییرات pH و قابلیت جذب فسفر خاک در گندم (Triticum aestivum L.)

دوره 6، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 29-41

10.22092/sbj.2018.117145

سارا نوروزی؛ اکبر سهرابی؛ کاظم خاوازی؛ حمیدرضا متین فر


بررسی تأثیر مقادیر مختلف گوگرد بر قابلیت جذب عناصر غذایی در گندم

دوره 5، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 163-174

10.22092/sbj.2018.115695

سارا نوروزی؛ اکبر سهرابی؛ کاظم خاوازی؛ حمیدرضا متین فر