نویسنده = %D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7 %D9%85%D8%AA%DB%8C%D9%86 %D9%81%D8%B1
تأثیر مصرف گوگرد بر روند تغییرات pH و قابلیت جذب فسفر خاک در گندم (Triticum aestivum L.)

دوره 6، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 29-41

10.22092/sbj.2018.117145

سارا نوروزی؛ اکبر سهرابی؛ کاظم خاوازی؛ حمیدرضا متین فر


بررسی تأثیر مقادیر مختلف گوگرد بر قابلیت جذب عناصر غذایی در گندم

دوره 5، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 163-174

10.22092/sbj.2018.115695

سارا نوروزی؛ اکبر سهرابی؛ کاظم خاوازی؛ حمیدرضا متین فر